Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har korthårede ingen chancer hos drengene?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg tror drenge ser meget på kort hår som et mere maskulint træk, og derfor ikke lige så tiltrukket af det som længere hår. vi har jo alle vores typer, lidt ligesom de fleste piger fortrækker korthårede drenge, osv. det er der dog ikke så meget at gøre ved.

kan godt se hvorfor det var en god beslutning i starten, med sport og hele besværdet af langt hår, men jeg lover der at der 100% er drenge der ude som ikke kunne være mere ligeglade med længden på dit hår, eller måske fortrækker kort over langt <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg er nok nød til at give dig ret. Drenge har meget fokus på pigers hår. Man siger jo også tit at pigers skønhed sidder i håret. Jeg har selv langt hår og jeg må sige jeg mærker det betyder ret meget for drenge fx hvis man er intime. De skal hele tiden lege med det og snuse til det og vikle det om deres hænder og hive i det når de skal komme osv. Så må nok give dig ret. Men du kan jo så glæde dig over dit hår er ved at vokse ud igen.

  • anonym pige, Pige, 15 år

Det tror jeg kommer lidt an på din frisure når den er kort, hvor kort og din overordnede stil (tøj, make-up, udsmykninger osv).

  • Tapez, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat