Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Barbering

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:)
Jeg er ikke ekspert men det jeg plejer at gøre når jeg ikke kan finde ud af ting det er jeg går på YouTube der er fx. Har jeg set at dr ultra laver son nogen ting sår prøv at søg på YouTube “hvordan barbere jeg mig?” Sår kommer der sikker en masse op:) hvis du ikke har lyst til det er der nogen små ting du gøre forkert fx. Husker du at bruge dig ejen srkapper? Eller husker du at gøre det i fx. Barberings skum eller i bad? Husker du at skrappe med hårene? Hvis der er intet der virker sår kan du prøve at købe voks jeg ved godt at vi nok alle har set de der yuotuber der skriger over voks men husk at de tit feker for at få visninger:)

Håber du kunne bruge ruderne:)

  • Jeg hjælper dig;) (he he)

Hej🤗
Husk det er helt normalt at have hår på benene men forstår også godt du vil have dem væk det du kan gøre er faktisk bare at barbere dem og måske prøve nogle forskellige barbere

  • S, Pige, 13 år

jeg er ikke ekspert da jeg ikke selv barbere ben da jeg har meget lyse hår men jeg babere mig under armene og det sker tit at der er sorte spor efter hårene men hvis der er noget der kan hjælpe er at bruge barbereskum og husk at barbere med hårene det vil sige den vej hårene vokser.

hvis det ikke virker kan du måske prøve andre måder at fjerne hår på så som voks

  • L, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat