Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde

Hej

Jeg er 11 år og en pige og jeg er 168 cm

jeg ville bare spørge om der var noget man kunne gøre

altså blive opereret eller sådan noget

please hjælp

jeg føler mig anderledes

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Troede seriøst jeg var den eneste jeg er også 11 OG er 1.68. Jeg tror ikke vi skal begynde at lave om på os selv pågrund af vores højde.
Kh mig🥳😊🫶

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej.
Jeg tror godt at man kan få en operation, men jeg synes ikke at du skal lave dig selv om. Du er som du er og du er helt perfekt 😊.
Kh mig

  • Mig, Pige, 12 år

Hejsa
Du skal droppe operations tanken for man er god nok præcis som man er<33. Men forstår dig godt men du bliver nødt til bare at prøve at hvile i det for der er ikke noget du kan gøre. Og alle de andre skal nok vokse. Du er lige som du skal være. Det unikt at være høj. En fra min klasse af pigerne er 185 cm høj. Men prøv at sig til dig selv hver aften eller morgen når du kigger dig i spejlet “det gør mig unik at være høj” eller “ ihh hvor ser jeg dig godt ud” ved godt det lyder mega tosset i starten men men det hjælper. Bare prøv det. For du tricker din hjerne og så til sidst sp indser den at du har ret i det du siger i spejlet:). Kh Maya<33

  • Maya, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat