Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er snart den eneste uden g-streng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ville gerne ha g-streng da jeg var fyldt 13. Men min mor sagde også at g-streng hører sexualiteten til så derfor måtte jeg pænt vente til jeg blev 15. Jeg plagede dog så længe at jeg måtte få g-streng da jeg blev 14, min mor kaldte det et kompromi. Det hjalp også at jeg sagde at ALLE de andre piger havde g-streng selvom det godt nok ikke passede helt. Men jeg var glad for at få lov. Måske du også kan bruge det med at alle de andre piger går med g-streng?

  • CC, Pige, 15 år

Hey smukke. Kan godt forstå dig 100% men bare fordi at de andre har g streng betyder det ik at du også skal. Du skal først føle dig klar og du skal have lysten (ik fordi jeg siger du ik har lysten) Det er først ny her at jeg har gået med min første g streng og jeg er altså 16. Ift det med pigerne og idræt tror jeg ik der er nogen der lægger mærke til at du ik har g streng på overhovedet og hvis det er det jo kun kort de for lov til at se dine trusser/ g streng

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hejsa :D. Bare fordi de andre piger bruger g-streng betyder ikke at du skal. Især ikke da du kun er 14. Men hvis du føler dig klar og så videre kan du jo spørge min mor om du må få ét par og se om du overhovedet kan lide at gå med dem.

Jeg ved ikke hvor meget det hjælper

Mvh :3

  • :3, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat