Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP DRENGE

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey dreng på 14 år, det er altså helt normalt at have en våd drøm. Det har jeg også prøvet nogle gange. Jeg har bare smidt underbukserne til vask og så bare lagt noget andet vasketøj hen over dem, så min mor ikke lige så, at de var lidt våde. Hun har aldrig nævnt noget som helst om det. Jeg tror nu også, at hun er ligeglad. Så du er altså en hel normal dreng på 14 🙂

  • P, Dreng, 18 år

Kære Dreng,

Våde drømme er normalt, og din bror, din far, din farfar, din oldefar etc., har alle haft våde drømme. Alle der har en tissemand har haft våde drømme på et tidspunkt, og nogle får det også selvom de bliver voksne. Den bedste måde at undgå våde drømme er ved at onanere en gang om ugen, eller hveranden uge, så sæden kommer ud.

Det hjælper ikke at smide underbukserne ud, dine forældre vil sikkert finde ud af det før eller siden. Husk, de har haft sex, og din far har været teenager, så han kender til våde drømme. Din mor kan enten gætte sig til det, eller senere opdage det ved at at dit værelse lugter af sæd. Alle forældre kender lugten af sæd.

  • Anonym, Dreng, 20 år

Hej med dig, det er helt normalt og få våd drøm i dit alder, der ikke noget og være flov over. Alle drenge har prøvet det, os din bror og din far. Du behøver slet ikke og smid den ud, den kan bruges igen altså underbukserne. Du kan bare vaske den så er lugten er spermet væk. Jeg har selv prøvet det og såden er det jo bare. Jeg ligger den bare til vask så bliver den vasket. Selvom du smider den ud dine forældre kommer til at vide det. Da det ved hvad der skulle ske i dit teenageliv. Min far ved jeg har haft våd drøm og alt muligt så det fint. Jeg går bare i bad når jeg har haft våd drøm da pikken kommer til at lugte lidt.

  • E, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat