Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Outies

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg kender godt din bekymring, jeg er selv 18 år og er meget usikker på min (nedre) krop.
Jeg tror det er vigtigt at huske på, at pornomodeller er castet efter krop og udsende. Derfor er det langt fra alle, der ser ud som dem. Kroppe kommer i allemulige kroge og afskygninger, og den ene er ikke mere rigtig end den anden.
Hvad angår sin kæreste, tror jeg han er fuldstændig ligeglad med, hvordan du ser ud for neden. Han er forelsket i dig, og formoder jeg, elsker dig uanset hvad. Tænk på, at han måske også er usikker på sin krop og også nervøs for, hvad du synes om den. Hvis i er sådan nogle, der kan snakke om sådan nogle ting overfor hinanden, tror jeg det kan hjælpe jer meget.
Venlig hilsen.

  • Hjælperen, Pige, 18 år

Er ret sikker på han bare er glad for at få fisse – sagt lige ud

  • Anonym

Jeg har aldrig hørt fordommen om at man skulle have haft meget sex hvis man har udstående kønslæber. Jeg har selv hængende kønslæber og var også megagenert første gang fordi jeg sammenlignede mig med de stramme modeller. Men det viser sig faktisk at drengene er ligeglade, bare de kan få lov at “begrave hovedet” i den. Og så vi jeg sige du kan glæde dig til oral. Det er bare super. Op med humøret – du er dejlig som du er.

  • B, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat