Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har jeg en chance uden bryster?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har også selv meget små bryster. Er dog lesbisk så er ret ligeglad med hvad umodne teenage drenge synes om min ikke-eksisterende kavalergang.

Men jeg har aldrig hadet mine bryster. Jeg prøver bare at sige “wow hende der har virkelig flotte bryster. Mine er anderledes men også flotte”. Bare fordi mine er små betyder det ikke at de ikke er smukke. For at the end of the day kan alle jo ikke have kæmpe boobs.

Jeg tror det er en trend i hele landet at piger skal gå i meget stramme nedringede toppe. Det er selvfølgelig flot men det er jo kedeligt hvis alle ser ens ud. Både med ens tøj og ens bryster. Så vær stolt at at du er din egen smukke person. Og så synes jeg også man er lidt heldig at man ikke behøver at bruge bh hver dag eller får ondt i ryggen you know 😉

  • Anonym, Pige, 16 år

Kender det rigtig godt. Jeg har os selv ret små bryster + jeg er født med en slags syndrom der gøre så mine ribben på en måde gror ind ad (Pectus excavatum, på dansk tragtbryst) Og har altid været meget usikker omkring det. Men jeg har bare lært at alle ikke er ens!!

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg har haft det på sammen måde ind til st jeg læste at vis man bliver glad for sin krop og elsker den som den den er så udstråler man mere seltilid og drenge kikker tit efter sådan nogen piger. Jeg er blevet glad for den krop jeg har og det føles også som om at vis jeg selv elsker min kro føles det også som om nå drengene kikker på mig at de syndes jeg er pæn istedet for at det føles som om de syndes jeg er grim ❤️❤️❤️

  • 13 pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat