Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster, stoppet med at vokse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!
Jeg er 18 gammel og bruger stadig størrelse a. Mine bryster bliver nok aldrig større. Jeg har aldrig haft et problem med min bryststørrelse. Det er også kun en størrelse. Om dine bryster er små eller store, gør ingen forskel. Jeg synes selv alle størrelser er flotte.

  • Mig, Pige, 18 år

Hejsa
Jeg er dog kun 14 men kender det for godt
Mine veninder bruger store bh’er og sådan og jeg bruger også a nogle gange kan jeg endda nøjes med top hvis jeg har løst på. Det fustrer også mig rigtig meget og jeg har først lige fået mens. Jeg føler mig bagud og det er mega øv. Men der er ligesom ikke rigtig noget man kan gøre. Man må bare huske at sige til dig selv “jeg kan ikke selv gøre for det eller gøre noget ved det” og så prøv at sig noget godt om dem hver aften eller bare i det hele taget om dig selv.
Kh mig💓

  • Emilia, Pige, 14 år

Hej🤗
Jeg er også kun 13 snart 14
Du spurte, om nogen havde oplevet noget lignende, så her kan du høre min oplevelse, og måske kan du enda kende noget selv.

Jeg har lige været igennem en spiseforstyrrelse, som jeg stadig ikke, er helt er ude af.
Min krop har altid været en af de mest udviklede iblandt mine venner. Jeg fik min mens som lige akkurat 12, men siden jeg begyndte at blive bare en lille smule undervægtig, udeblev min mens, og min pubertet gik nærmest i stå. Siden da har mange af mine venner overhældt mig udviklings mæssigt, og har nu tydeligt større bryster. Jeg vil så også lige pointere, at min Mor er læge, og siger at hvis jeg er i sund vægt, så skal jeg nok indhente det.
Så du skal bare lige være opmærksom på, om du er undervægtig. For det kan godt have en betydning, men ikke tænk for meget over det hvis du kan.
Du har sikkert hørt det her mange gange før, men husk at du og din krop er perfekte som du/den er.
Håber du kunne bruge mit svar🙂

  • Hej, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat