Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Virkelig flov

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16 år,

Du burde virkelig ikke bekymre dig om det for det er helt normalt! De veninder som snakker omkring det bag din ryg er virkelig trælse. Jeg syntes ikke at du behøves at gøre noget ved det, fordi du er pæn som du er. Men hvis du virkelig føler at du bliver nødt til det, kan du altid prøve en push-up bh. Det kan godt hjælpe.

Jeg håber det hjalp! Mvh pige på 15

  • Lady, Pige, 15 år

Er selv pisse sur på mine bryster. Synes de er alt for spidse! Men samtidig kan jeg jo ikke rigtig gøre noget ved det så jeg har lært at leve med det. Sådan er livet. Pisse irriterende og vi kan ikke gøre en skid ved det. Eller jo det kan man vel. Jeg kan tage en strammere top på men det ville bare få mig til at føle mig grimmere når jeg så ikke har den på.

Prøv at være ligeglad. Små skridt. Måske ikke klæde om foran de andre hvis du ikke har lyst men du kan prøve en top med lidt lavere hals. Det tager tid at blive tilfreds med sin krop hvis man nogensinde bliver det. Og hvis man ikke har selvtilliden må man fake it till you make it.

Og husk at sætte din selvtillid og comfort før dit udseende. Det fortjener du <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat