Brev

Ville gerne have bryster væk

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej vense!

Har du nogle sports-toppe eller noget? De dækker faktisk rimelig godt indtil du har mod til at fortælle dine forældre, og så er jeg sikker på at de gerne vil købe dig en binder. Ellers, hvis du har nogle rigtigt store sweatre eller hættetrøjer, så skulle de gerne dække!
Held og Lykke <3
– æble

  • Æble, Pige, 12 år

Hej. Jeg kender et par stykker som er transkønnet. De plejer at gå med Chest binders.

Binders er ligesom en meget stram sports bh, som enten lynes eller knappes op, som kan gøre dit bryst helt flat. Jeg har selv prøvet en før, og mine b skåle blev ligeså flade som da jeg var 9.
De kan være lidt ubehagelige i længden, hvis man har store bryster.

Jeg har ikke set nogle i butikker før, men de kan købes over nettet.

  • Person, Pige, 16 år

Hallo
For det første vil jeg sige brug aldrig nogen form for tape. Det kan blive rigtigt farligt og er dårligt for din hud. Man KAN bruge sports tape men det bedste er helt klart en binder. De bedste bindere kan man få på gc2b. Der har de bindere der passer til alle hudfarver så man ikke så nemt ser den under ens tøj. Problemet er bare der at man kan ikke få en uden ens forældre opdager det. Ellers så brug sportstoppe 1-2 stykker og flere lag tøj.

Jeg er personlig en trans-dreng som har taget mod til sig at spørge om en binder i denne uge.
Håber du finder ud af det <3

  • Alex, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat