Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil pigerne grine ad mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

fedt du har så godt et forhold til din storebror. Men for at være ærlig er der virkelig ikke nogen piger der går op i størrelsen… og hvis de virkelig går så meget op i det, er de ikke værd at bruge sin tid på.

  • hjælperen, Pige, 14 år

Det ik størrelsen men gørelseb

  • B, Dreng, 8 år

Det er virkelig synd for din storebror at piger har grinet af hans lille pik. Det burde de virkelig ikke gøre. Men tror altså bare at han har været uheldig så du skal ikke gå og være bange for at det samme sker for dig. Langt de fleste piger vil tværtimod være søde og opsatte på at hjælpe dig til at bruge din lille pik bedst muligt. De vil guide dig for det er jo også i deres interesse. Og endelig kan den jo også godt risikere at blive større når du kun er 13. op med humøret!

  • K., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat