Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne have Menstration?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej søde<3
jeg ved ikke om det kommer til at ændre forståelsen, at jeg er homosexuel. Men da jeg stadig er en pige tror jeg nok det går... jeg var lige var fyldt 11 da jeg fik min første menstruation. og jeg ved at det var lidt tidligt men når du for den skal de bare huske at det er helt normalt at få det senere end de andre fra din klasse. det kan være meget urent mæssigt i starten og du kan få det meget dårligt men er ikke altid at der sker det samme altså jeg for ikke kvalme men det gør min kæreste men hvis du tror at du er ved at få den så smut lige ned til købmanden og køb nogle bind og trusseindlæg men det kan også føles som om at du har mens... men det kan godt være meget udflåd der lægger sig i underbukserne så gå ud på wc'et og tjek før du råber op.
jeg håber at du snart får den og at du bliver glad for det.
kh bjørk

  • schout-spejder-DDS, 13 år

Jeg har heller ikke fået det endnu nu er vi to

  • Anette, 20 år

Hej 🙂
Jeg havde det på fuldkommen samme måde som dig, faktisk til det punkt at jeg bare sagde til alle mine venner at jeg havde fået den. Jeg ville for alt i verdenen bare gerne i purbeteten fordi at jeg følte mig moden nok til at blive set på som en “kvinde” istedet for en pige. Da jeg var 14 og et halvt, kom den. Jeg var sygt glad, og jeg nåede at have den i en dag og så blev det et kæmpe helvede. Den skal nok komme. Bare rolig. Hvis den ikke kommer inden du er femten, så er det først der der er noget galt. Når du er 12-13 år er det overhovedet ikke sent at få sin mens 😉

  • Abc Pigen, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat