Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne gå med bh

Kære bb

 

Vil rigtig gerne gå med bh men ved ikke om mine bryster er store nok til det jeg bliver 12 år lige her om lidt og jeg tør bare ikke og sige det til min mor

 

hvad skal jeg gøre

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige.

At gå med bh er den beslutning man tager når man har store bryster nok, og synes du selv du har det? Der er jo forskellige størrelser I BH’er, men hvis du snart er 12 synes jeg bestemt at du kunne starte med en børnebh hvis du virkelig gerne vil gå med BH. Det kommer jo også an på hvor store du har, så mærk efter og bedøm det selv.

At sige det til ens mor kan være vold akavet, men måske alligevel prøv at peg på en bh når I er ude I butikkerne og sig “Denne her bh er virkelig flot, synes du ikke også mor? Og tror du jeg kan passe den?” Og tro det eller ej, men der er intet akavet I at spørge om det for din mor har altså været I gennem det samme.

Knus

  • Piger der giver råd, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat