Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Intim barbering

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 14 år
For det første vil jeg sige at der jo er absolut intet galt med kønsbehåring, og jeg håber at du gør det for dig selv, og ikke fordi andre mener/siger du skal. Når det så er sagt er det virkelig forskelligt hvor hurtigt hår gror på kroppen. Jeg barberede eksempelvis ben i går, og har allerede stubbe her morgenen efter. Det samme sker alle andre steder på min krop. Så det kan mam desværre ikke gøre så meget ved. Du skriver du får røde knopper, og jeg ved godt at det også kan være ekstremt ubehageligt, og nærmest gøre ondt. Jeg bruger selv Australian bodycare’s intimbarberings pakke. Det er virkelig det eneste der gør jeg ikke får røde knopper. Det er både en sæbe, en shaving cream og en creme til bagefter. Jeg håber det kan hjælpe

  • Anonym, Pige, 18 år

Okay, det kan godt være, at det her kommer til at lyde meget underligt, men jeg bruger min fars barbermaskine til at barbere mig dernede. Jeg har også tidligere prøvet alt det, du nævner og med samme resultat. Så en dag jeg var alene hjemme og havde været i bad, der havde min far glemt at lægge sin barbermaskine væk og så forsøgte jeg bare med den. Det virker supergodt, jeg bliver helt glat dernede og ingen røde knopper. Virkelig lækker fornemmelse. Min far ved ikke, at jeg bruger den, men jeg sørger selvfølgelig for at gøre den godt ren hver eneste gang, jeg har brugt den. Jeg ved ikke, om du kan bruge det her til noget, men det virker i hvert fald for mig.

Hilsen en pige på 15.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat