Brev

Utilfreds med min krop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde 🙂
Jeg kan vel som sådan realtere, undtagen at jeg bare var den første til alt! Fik bryster da jeg var 8/9 , mens da jeg var 10 osv. Alle har det nok ikke super fedt med at skulle stå og klæde om foran andre, og de tænker sikkert også “hvorfor kan jeg ikke se ud som hende” eller “ej hun er meget pænere” osv. Det skal nok komme, og bare vent din krop kan forandre sig hurtigt! Som i på en sommerferie

Håber du kan bruge det til et eller andet – møs

  • s, Pige, 13 år

Hej.
Jeg kan sagtens forstå, at du har som du har det. De første pubertets år er ofte ikke særlige rare. Fordi nogle begynder at udvikle sig, mens andre ikke gør, men selvom det er hårdt at være en af de sidste, så kommer det nok en dag. Du er “kun” 12 år. Altså jeg mener nok, at en pige først er færdigudviklet, når hun er 18 år. Der kan nå at ske en masse. Og indtil da, skal du bare huske dig selv på, at du er ikke den eneste, der føler de er bagud i udviklingen. Jeg har selv været der.
Håber mit svar kunne bruges

  • H, Pige, 15 år

Du skal ikke være ked af det! Det kommer en dag! Jeg havde i ca. 2 måneder tænkt på at det var lidt nederen at jeg ikke havde fået min mens! Da flere andre fra min klasse havde fået det! Og ja! Jeg ved godt at det er tidligt at tænke på sådan noget! Men det gjorde jeg altså! Men så en dag da jeg tørrede mig! Så jeg en lyserød plet på papiret! Og jeg var faktisk overbevist om at det IKKE var mens! Jeg gik så ud og spurgte min mor og hun sagde at det var det nok! Det er nu ca. En måned siden! Og jeg er stadig lidt i tvivl om det virkelig var det! Men jeg tror det! Men min pointe var egentlig bare at! Det er faktisk når man mindst venter det at det kommer! Jeg var også overbevist om at der mindst ville gå et halvt år før jeg fik det🩸

Held og lykke! Husk det kommer en dag! Sikkert snart!❤️

  • Personen, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat