Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker på min krop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej (:

At klippe eller på andre måder fjerne kønshår, gør altså ikke så det bliver værre når det igen vokser ud. Kun steder hvor solen har mulighed for at ramme, bliver hårene mørkere når de vokser ud første gang du barbere dem væk, fordi at solen har afbleget hårene igennem årene.

Hvis du har ondt, og de ting ligene synes jeg du skal snakke med en voksen, især hvis det forstyrre dig dagligt.

Drenge er vores alder, er ofte ikke spor modne! Jeg kender ikke den dreng du er forelsket og bedstevenner med, måske kunne i sagtens have et hyggeligt parforhold? Det kan også være du vælger at fortælle ham hvordan du føler, men forklarer at du stadig gerne bare ville være venner. Det helt op til dig, snak endelig med en veninde<3 Held og lykke!

  • Camille, Pige, 13 år

Hej 🙂
Jeg fik udflåd for to år siden, jeg bruger primært trusseindlæg. Men jeg har altså først lige fået menstruation så det er ikke tit at man får mens lige efter udflåd.

Og til det med ham din ven, hvis jeg var dog ville jeg vente lidt med at fortælle det til ham, vent og se om han udviser tegn på at kunne lide dig.

Jeg håber at du kunne bruge mine råd 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey 😀
Det er forskelligt fra person til person om man får menstruation lige efter udflåd eller og der går lidt tid efter eller om der går flere år før at du får menstruation

Håber at du kunne bruge det til noget😀❤

  • Pigen som prøver at hjælpe, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat