Brev

Usikker på mig selv

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey!

Jeg tænker du kunne fortælle tætte venner/familie at du gerne vil tabe dig, så de kan motivere dig til det.
Er selv model som et side job mens jeg går på gym, og jeg skal holde mig i form og så videre, og det hjælper mig virkelig meget at snakke med mine model venner om det og træne sammen. Måske kender du en anden der også vil tabe sig/spise sundere? Træner for eksempel også sammen med min mor, og det er meget motiverende..vi har en alarm der ringer når vi skal træne så vi husker det. Og så sæt musik på!
Ved godt at du ikke skrev noget om at træne i dit brev, men det er meget effektivt til at tabe sig og man får det rigtig godt med sig selv.

Angående maden kan du starte en diet. Har selv været vegetar i 3 år nu, og har tabt mig meget af det, så selv hvis du spiste vegetarisk i 2-3 måneder tror jeg du ville kunne se et resultat. En ting jeg også gør når jeg vil nå et mål er at dokumentere “rejsen” ved at skrive ned hvordan det er gået hver dag, du kan fx skrive din vægt eller hvad du har spist. Og så finder jeg citater om motivation og printer ud og ligger steder jeg ser dem! Håber det hjælper! Og du skal gøre det for dig!

  • Hehhh, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat