Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, 14 årig
Du skal overhoved ikke tænke på at andre ikke kan lide dig begrund af at du er lidt buttet tro mig! Min ven er også buttet og ja det faktisk min eneste ven og jeg er også hendes eneste ven og nogle gange bliver hun ked af det også spørger jeg hvorfor også siger hun noget lignende af “de andre vil ikke lege med mig eller blive venner med mig.. tror du det er fordi jeg vejer mere en dem? Syntes de jeg er grim? Er det derfor?” Og jeg har sagt til hende at det er overhovedet ikke rigtigt fordi jeg er stadig venner med hende selvom hun vejer mere end mig og jeg er ligeglad med hvordan folk ser ud bare de er gode inde i (hvis du forstår) men der er ikke noget der går op i det! Folk er ligeglade med hvordan andre ser ud! Fx i omklædningsrummet er jeg bange for at vise min krop men så så jeg at alle de andre også er bange for at vise deres kroppe, alle andre har så travlt med hvad andre syntes at de ikke har tid til at tænke på hvordan andre ser ud! Jeg mener alle er så optaget af sig selv at de ikke når at tænke over andre/dig! Men svaret er “nej” der er ikke nogle der tænker over det! Og hvis du finder nogle skal du bare holde dig langt væk fra dem❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Du perfekt som du er! Og hvsi de syntes du er grim skla du ikke værer sammen med dem ville jeg sige. Hvis personen er rigtig ville personen akseptere dig som du er❤️ du skal ikke ændre dig for andre end dig selv❤️
Og du er skide smuk

  • Håber det hjælper, Pige, 12 år

Tusind tak for svarerne begge to det hjalp mig meget❤️

  • Usikker pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat