Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Undertøjs krise

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Jeg går ikke engang selv med bh, og det er til tider træls men…
Et godt råd kunne være at snakke med dine tætte veninder om det? Måske har de noget, du kan låne, så du kan prøve. Og når du finder ud af hvad det er, du vil have, kan du selv tage ud og købe det?

Det med, at det er akavet, synes jeg er noget pjat:) min far synes også sådan noget med alt under bæltestedet er sjovt. Så vi snakker om sex og menstruation og alt det der (mest over aftensmaden hehe). Jeg synes det er nogle vigtige emner at bringe op en gang imellem. Det er bedst som pige at snakke med sin mor, også om hvad der sker i ens krop osv. Ens far vil ikke kunne forstå det på samme måde.
Du skal jo ikke til at have samleje med nogen endnu osv. det er jeg godt klar over. Men prøv om du kan komme ud over den her pinlige grænse, det ville gøre alting så meget nemmere for dig:)

– Soul

  • Soul, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat