Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

underlige øjeblikke

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er også single og har aldri haft en kæreste… jeg kender følelsen og jeg har fundet ud af noget. Det er at man er forelskede i nogen uden man sådan helt uden at vide det enu. Det tar 4,6 minutter før man opdager det men så begrunder man at tænke lidt inden i sig selv: nrh hvorfor gør jeg dette det er dumt . Og så forsvinder følelsen af det. Og alt det bliver gjort uden du rigtig ved det. Kilder: en side om psykologi, en side om det indre og en side om hvordan kroppens hormoner er.

  • Ham der vil hjælpe dig. Og det virker., Dreng, 13 år

Jeg har også oplevet der før men ik så tit mest for noget tid siden… men da jeg var single og aldrig fik fysisk kontakt eller andet (frækt).. Og hvis du er 14 og altid bare har været dig og aldrig tænkt tanken så kunne det jo være at dit indre gerne ville opleve lidt mere hvis du forstår. Jeg vil self ikke presse dig til noget det kunne bare være.. men hvis ik du er klar så hold dig til dine veninder jeg siger ikke du skal hygge med den næste du ser. Bare udvid horisonten lidt!

  • Håberdethjalp, Dreng, 14 år

Kære 13 årig 🙂
Hmm, det lyder ikke så tosset og selvom du aldrig har haft en kæreste før. For mig lyder du ret nysgerrig på det med kærlighed og det er også ret normalt. Ved du hvad! Det også normalt ikke have fået i kæreste endnu, nogle får først en kæreste i en meget tidligere alder, og imens andre får først en lidt senere, det meget forskelligt og det kommer også an på hvornår, man lige synes at det er på tide. Det også helt naturligt at føle og være nysgerrig på sex, selvom man måske ikke helt ved. Hvordan det er, også selv hvis man har haft eller ikke har haft en kæreste før. Du er inderst i gang med udvikle din identitet, de nye fornemmelser/tanker og den måde som du føler/mærker ift til dit seksualitet. Jeg vil selvfølgelig kom med nogle par råd, nu siger jeg dem, men det helt op til dig om du vil tage skridtet i dit liv.
Langt de fleste har den tanke, som du beskriver, så på en måde ville det var ret for nogle, at mærke efter hvad der føles rigtigt og hvad der føles forkert. Det jeg prøver at sige, at nogle går igennem onani, hvis de får den fornemmelse af og de også gerne vil gøre noget ved det. Det behøver du nødvendigvis heller ikke, men kun hvis man sådan føler for det, at man vil springe ud i det og man er lidt spændt i kroppen.
Hvis det skulle være noget, så kig ind på Sexlinien og der kan du læse om en masse derinde. Du kan også få et link af mig
http://www.sexlinien.dk/emneside-seksuelle-lyster/onani.aspx

Jeg håber at jeg kunne hjælpe dig på den rette vej, ellers skal du nok, finde ud af det. Du ønskes alt held med dig 🙂 PØJ PØJ med det hele

  • Den smilende tøs, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat