Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Underlig menstruation?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13.
Det er altså ret normalt og ikke noget du skal bekymre dig om. Som du fortæller har du kun haft den i nogle måneder, så man kan ikke forvente den er regelmæssig. Men hvis det er noget du går og bekymre dig om er det en god ide at du måske snakker med din mor om det <3

Knus 2 piger på 15 år.

  • 2 piger på 15, Pige, 15 år

Hej pige på 13,
Jeg er helt enig med de 2 piger på 15 år. Jeg selv havde det samme i det første stykke tid, og jeg kender flere piger, som fik mens før første gang, og så først fik igen 1/2 år efter. Desuden er det også meget normalt at det er gul-brunt i starten og/eller slutningen af hver menstruation, så det er slet ikke noget, du behøver at bekymre dig om!
Som de to piger siger, så kan det sagtens hjælpe at snakke med din mor om det også, bare for at få det vendt med en, du er tryg ved.

Knus pige på 18.

  • 18-årig, Pige, 18 år

Jeg tænker umiddelbart ikke der er noget galt. I starten er menstruationen helt vildt mærkelig, hvis jeg var dig, ville jeg bare vente nogle måneder og se lidt. Er du meget bekymret, er det en god idé lige at snakke med din mor eller en anden voksen om det. Ikke fordi, at der er noget galt, men fordi du ikke skal gå rundt med de her tanker alene. pøjpøj med det

Kh pige med 5 års menstruationserfaring

  • m, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

få flere råd til menstruation

Menstruation er noget af det mest naturlige for piger at have. Det er et tegn på, at kroppen fungerer, som den skal. Alligevel kan det være lidt svært eller pinligt at snakke om. Det vil vi gerne hjælpe dig med!

På vores side om menstruation kan du blive klogere på, hvad menstruation er og få gode råd til, hvordan du taler om den og en guide til bind, tampon og menstruationskop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat