Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Udvikling

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år,
jeg har personligt selv meget hurtig udviklingsperioden, så jeg ved ikke hvor meget jeg kan sætte mig ind i hvad du siger – men jeg vil prøve.
Nu må du tænke på de er 1 år eller mere ælde end dig og i perioden 12-13 sker der utrolig meget med din krop.
Jeg kan godt forstå du er lidt ked af det, men der er desværre ikke så meget at gøre – som sagt er de jo ældre end dig. Og alle de ting kommer med tiden, husk på det!
Varme hilsner her fra! ((:

  • IWillHelpYou, 13 år

Hey dig!
Jeg har det selv på præcis samme måde, og jeg er super træt af min krop fordi jeg har ikke rigtig nogle bryster, bruger ikke Bh har en ret utrænet røv, men når jeg ser på mig selv og bare siger: fuck hvor er jeg grim, så tænker jeg på at ALLE inklusiv dig og mig nok skal udvikle os, og jeg er også ret sent udviklet med andre ting ❤️ jeg er 14 og jeg fik mens for 5 måneder siden og før det hørte jeg bare alle mine veninder sige “du får det nok, bare rolig bla bla” og jeg tænkte bare jaja det siger de alle, men hey det passer det skal nok komme bare i din krops tempo, og det er ofte ikke det tempo man selv ønsker, men du skal nok få en god røv og bryster bare vent og se ❤️❤️

  • Ibi, 14 år

Hej Pige.
Det er meget meget forskelligt hvornår man udvikler sig. Og der er intet at skamme sig over. Det er ganske normalt i din alder, at man ikke får store bryster. Mit eneste råd til dig er at vente, det skal nok komme med alderen, også skal du tænke at du er flot som du er. For dit problem er ganske normalt mellem piger i din alder. Så der er intet at være flov over.

  • Hjælper999, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat