Brev

Udflåd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

1. du kunne måske overveje at snakke med en af dine veninder om det, fordi i måske har det tilfælles

2. jeg syntes du skal fortælle din mor at du har gerne ville have en snak med hende også fortælle hende at det er vigtigt for dig at hun ikke siger det til alle mulige men du måske gerne ville have nogle råd af hende
din mor ville helt sikkert kunne hjælpe og forstå dig hvis du forklarer det rigtigt, og husk din mor har selv været på din alder og ved alt om menstruation og udflåd så jeg syntes du skal prøve at tale med din mor om det selvom det ikke er nemt.

held og lykke søde<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Altså jeg har også haft meget svært med at snakke om tingene der sker “dernede” med min mor! Men jeg fik udflåd for nok 3 eller 2 år siden, og har faktisk ikke snakket med min mor om det, da det ikke er noget jeg føler at jeg har behov for. Men hvis du synes at det er svært kan du jo hive fat i en veninde, og spørge om hun har fået det og snakke lidt om det. Det gjorde jeg, og vi snakkede så sammen med hendes mor om det og hun forklarede så hvad det var. Og vi fik så at vide at vi nok snart vil få mens!! Og at der højest ville gå et år, men jeg har først næsten lige fået min mens for første gang, så det passede ikke helt men måske er det sådan normalt.. Håber du kunne bruge det☺️

  • Pige på 13, Pige, 13 år

jeg syntes du skal snakke med dine veninder fordi de har sikkert haft/har det, eller din mor hun har sikkert meget viden om sådan noget hun har jo været på din alder og så skal du bare sige at du ikke vil have at alle hun kender skal vide det.

håber du for løst dit problem

  • anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat