Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For stor overkrop?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det handler ikke om at ændre på den man er, for at kunne accepterer sig selv. I stedet handler det om at acceptere sig selv som man allerede er. Alle sine fejl og alt det som gør dig uperfekt, for det er det uperfekte der gør dig anderledes. Alle prøver hele tiden at være perfekte, men så bliver alle ens. Elsk dine brede skuldre, for du kan ikke ændre dem. Der er intet galt med dine brede skuldre! Accepter dem, og du vil acceptere dig selv 🙂

  • Anonym, Pige, 18 år

først og fremmest syntes jeg ikke det er grint at have en større overkrop. jeg tænker ikke over det og det er også meget flot.

  • Anonym

det er helt normalt at have en stor overkrop, især hvis du er en høj pige. men bare fordi de andre måske ikke har e n så stor overkrop, betyder det ikke at du er mindre smuk. tro på dig selv og hvis du har det svært så tal med en om det

  • A, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat