Brev

tissemand str?

Hej jeg er 15 år gammel

og har en meget lille tissemand

jeg ved ikke havd jeg skal gøre

for jeg vil ikke have idrat for jeg er bange for at blive drillet.

og så har jeg en kæreste

og hun har spurgt mig om vi skulle have sex

men jeg er bange for at vise den til hende

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Fedt at du tør skrive ind, det turde jeg nemlig ikke jeg har også haft nogenlunde det samme problem bar hvor jeg var den sidste der går i puberteten jeg er allerede blive drillet af to hvor jeg var alene. Jeg var meget ked af det, men inderst inde vidste jeg at det var dem der var noget galt med i denne sitation for man kan ikke være det bekendt.
Du er ikke alene!

  • Anonym, Dreng, 14 år

Sys bare du skal ta en god snak med din kæreste inden det skal ske. Bare fortæl hende du er lidt ked af din lille pik. Hun blir garanteret vildt glad over din ærlighed og har sikkert selv noget hun er nervøs for at vise frem, det har piger altid. Sys bare i skal snakke det godt igemmen inden det skal ske og så lave en plan sammen hvordan i bedst bruger din lille pik så din kæreste får mest muligt ud af det. Det er måske noget med at du skal ligge højt på hende så den lissom skraber hen af hendes klit. Men sys du er sej du skriver ind. og snak endlig med din kæreste om det, piger elsker at snakke om kærlighed osv.

  • Luna, Pige, 14 år

Først så vil jeg sige at uanset hvordan du ser ud, så er du god nok. I forhold til din kæreste der gerne vil have sex med dig, så er det vigtigt at i begge vil og føler jeg klar. Det er bedre at vente til at man føler sig helt klar, og hvis din kæreste elsker dig, så vil hun acceptere det. Det er bedre at gå langsomt frem og være sikker på at man gør det rigtige, så undgår man også at man fortryder det man gør. Fx overvej om du vil fortryde at i har haft sex, hvis i ikke er kærester mere om et år. Nogle venter jo også til de er blevet gift med personen, for så er man helt sikker på at man vil være sammen resten af livet og så ender det ikke med at man har sex med flere forskellige.
Husk på at du jo også kun er 15 år og slet ikke har travlt. Kender mange der er ældre end dig, der ikke har haft sex endnu. Tænk over om du vil fortryde det. Hvis det er noget du vil “skjule” og holde hemmeligt for din familie og venner, så lad vær. Mit råd er altså at tænke dig om – det skal ikke afhænge af om du føler dig god nok (for det er du), men det vigtige er at du ikke overskrider din egen grænse og ender med at fortryde det og føler en skam.

  • Malene, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat