Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

tidlig pubertet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg var præcis ligesom dig og kom i pubertet da jeg var omkring 7 år og som et barn kan det være utrolig svært at følge med når man bliver kastet ud i det så tidligt.
Jeg gik i flere år altid med stort tøj og jakke på indenfor fordi jeg ikke var tilpas med min krop men nu hvor jeg kigger tilbage havde jeg håbet at jeg ikke var flov over min krop. Jeg synes i bund og grund at du skal gøre hvad du føler dig tilpas men på samme tid husker på at du ikke skal klæde dig for andre skyld. Hvis det er din yndlings kjole så synes jeg at du skal gå i den lige så meget som du har lyst for det er ikke fair at du ikke skal kunne gå rundt i noget tøj på grund af din kropstype.

Håber jeg var til nogen hjælp<3

  • ❤️❤️, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat