Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde har dårlig ånde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Selvom det kan være rigtig svært er det nogen gange den bedste og mest kærlige beslutning og fortælle hende det man kan jo sige man vil helst have det af vide af en som man ved holder af en for så ved man også de fortæller det i den bedste mening jeg ved selv at min moster lugtet ud af munden som ung og hendes veninde fortalte hende det hvor de så fandt ud af at min moster havde noget med at noget mad satte sig fast og ikke kom helt ned i maven så hun lugtet af det mad der sad og rådet lidt i løbet af ugen du gør det jo klart af en god mening du gør det jo ikke for at gøre hende ked af det eller føle sig forket eller uhygiejnisk det kan bare godt få nogen til at droppe en hvis man lugter ig kan være svært at få en kæreste hvis du vælger at fortælle hende det så sig helt klart at det er i den kærligste mening du fortæller det ig du kun gør det fordi et eller andet så hun føler at du har gjort det ligeså meget for hendes skyld

  • H, Pige, 20 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat