Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Svært med at klæde om foran min venner og andre

Hej

jeg en pige som har virkelig svært hved at klæde om foran andre

også min veninde

hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Bare rolig det helt normalt og det der lige præcis var en stor hjælp for mig . det var som LE pige 14 år skrev stille dig nøgen foran et spejl stå så og kig op og ned af dig selv vend dig rundt buk dig løft benet alt muligt gå helt tæt på og nærstudre dine bryster vagina numse og prøv nogengange at stå helt nøgen på dit værelse og med tændt tv skruet op så du kan høre en masse mennesker snakke og lukke så øjne og forestil dig at i alle sammen er i samme rum det hjælp mig så meget at jeg efter et par gange næste gang smed alt tøjet foran alle piger fra min klasse og gik nøgen forbi dem alle så de kunne se bryster numse og tisse……….

  • Maja, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat