Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sugemærker

Hvad skal man gøre

hvis man har fået et sugemærke af ens kæreste,

men man ikke kunne stoppe ham i det.

Og jeg vil ikke have det,

men kan man få det væk igen??

Og er det farligt med sugemærker på halsen og armen??

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Nej man kan ikke gøre noget ved det, det er nødt til og gå væk af sig selv. Jeg synes også det er sindssygt irriterende hvis en dreng pludslig laver et sugemærke på en for som du siger, man kan jo ikke nå at stoppe det. Jeg bliver sur over det. Det er jo normalt på halsen man får det så der går jeg så med et eller andet fancy halstørklæde til det er væk. Jeg fik engang et i røven, altså på den ene balle, og så måtte jeg lige pjække fra idræt til det var ved at være væk, tihi. Men træls er det. Det er dog ikke farligt, det går væk efter nogle dage.

  • pigen, Pige, 15 år

Sugemærker er ikke farlige. De plejer for det meste at forsvinde i løbet af lidt tid, hvis du synes det er meget slemt kan du dække det med lidt foundation. Du skriver du ikke kunne stoppe ham, husk på, at fortælle din kæreste, hvis han gør noget du ikke har lyst til. Held og lykke med det

  • m, Pige, 14 år

Hej. Nej det er slet ikke farligt. Jeg har læst mig frem til at man kan tage et piskeris og massere stille og roligt på sugemærket. Ikke så voldsomt. Det burde gøre så det ikke er lige så tydeligt. Jeg har dog ikke prøvet tricket selv. Held og Lykke.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat