Brev

Stræk mærker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er intet galt i det, gør det bare! Har selv nogen mærkelige pletter på benene men no one cares fordi jeg ikke prøver at skjule det. Bare lad som om det er ligemeget og at du er ligeglad, og hvis det ikke dur så bare sig hvordan du har det med at du ikke har lyst til at tale om det osv.

  • Meiling, Pige, 13 år

Hej

Du skal overveje om hvem det er du klæder dig på for. Er det for dig selv? Føler du dig overhovedet tilpas med at gå i korte shorts? Er det for andre? Vil du gerne gå med shorts fordi de andre piger gør det?

Prøv at tage nogle shorts på derhjemme og mærk efter hvad du selv synes. Din egen mening og overbevisning om dig selv tæller højere end andres mening.

  • Pige 19, Pige, 16 år

Du er IKKE tyk.
Du er GOD nok som DU er.
Det er DIG som bestemmer hvordan du vil klæde dig.
Det er DIN KROP.
DU ER DIG SELV!

Vær’ ligeglad hvad med andre tænker, du er helt normal!

VH mig
pige

  • Anonym - Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat