Brev

Stort underliv

Hej

jeg er nogen der ikke vil sige køn eller alder sorry

Men jeg har et stort underlig,

mine kønslæber er gigantiske i forhold til de yderste lag hud,

jeg ved godt at alle piger er smukke som de er

men jeg er flov over det

Er det normalt?

Vh nogen

14 år
Svar fra andre

Børn

Søde og kære du…. Det ikke pinligt! Du ikke forkert men jeg forstår dig godt…. Det kan føltes irriterende og pinligt og du bliver usikker men du er altså god nok…. Du smuk nok…. Jeg forstår dog godt at det er noget du tænker rigtigt meget over og jeg forstår godt du bliver ked af det over det…. Du er jo anonym herinde…. Ville du kunne skrive til rådgiverne om det? 116111 de søde og du kan snakke/ tale med dem om alt <3
Hav det godt søde og kære du!

  • Hejj, Pige, 14 år

Det er vist ret almindeligt, at de indre skamlæber hænger ud, så det tror jeg bare, at du skal prøve at acceptere, og jeg tror slet ikke, at det er noget andre lægger så meget i som dig.

  • Mick, Dreng, 16 år

Årh ja, underlivet kan se ud på mange forskellige måder. Nogle har lange indre skamlæber, mens andre har korte. Så der er ingen grund til bekymring, du ser med stor sikkerhed helt normal ud dernede.
Jeg har selv samme “problem”, og jeg tænker også nogle gange over det. Især de første mange gange jeg var nøgen foran min kæreste, var det noget, der fyldte meget.
Jeg har i forbindelse med oplægning af spiral fået “bekræftet” at jeg ser normal ud, så derfor vil jeg blot sige, at de lange indre skamlæber ikke er noget forkert. Og der er ingen grund til, at være flov over dem, for du er langt fra den eneste pige, der ser sådan ud.

  • Mig, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat