Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Store fødder :(

Hej jeg er en pige på 11 år og jeg har store fødder

Jeg er bange for at blive mobbet med det

hvad skal jeg gøre?

Ville så gerne have det bedre med mig selv….

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 11 år💞.
Ja, sådan er det når man er i voksealderen! Pludselig har man lige så lange arme som Rundetårn mens en krop der meget normal ud.
Heldigvis er der næsten ikke nogen der kigger ned på folks fødder. Og hvis de gør og siger/spørger om noget ondt så bare kig op og ned af dem og sig
– Skulle du spørge fra nogen?
Den virker altid! Nu til det med at du har det dårligt med dig selv. Det skal du ikke have. Du har sikkert de smukkeste øjne eller den flotteste hud. Læg vægt på det du kan lide ved dig selv!
Knus!

  • Havsådanengoddag, Pige, 16 år

Kære 11 årige pige
Jeg er 13 år og jeg kender det godt det at værre usikker på sig selv eller ens føder, det er svært i starten men jeg lover dig det bliver bedre. Der var engang en der fortalte mig at det lige meget hvordan du ser ud det er det der er inden i der tæller. Og desuden er du nød til at acceptere at du har store føder fordi du kan ikke ændre det men du kan gøre det letter for dig selv hvis du acceptere det. Og du kan lide så godt ikke være bange for at vise det og stedet syntes at det er normalt for det er normalt og det skal nok gå.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej søde
Du skal ikke være usikker på dine fødder. Det er dem der gør at du kan gå rundt, så vær glad for du har dem;) Bruger selv størrelse 41 og føler selv det rimelig meget i forhold til min højde, men jeg lever med det, for det er den mest ligegyldige ting. Tænk på ALLE de gode og fantastiske ting ved dig selv, og glem de fødder.
Knus fra mig

  • S, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat