Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Store bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Alles bryster vokser i forskellig hastighed og det er helt normalt, men hvis man vil have en anden størrelse kan man få en boob reduction hvis de er for store, så vi er jo heldige i vores moderne verden🥰 det er dog først når du bliver 18 at du kan få det.

  • Personen uden personlighed, Pige, 16 år

Hej pige på 13 år

Du skal slet ikke skamme sig over, jeg ønsker nogengange jeg har større aha.
Men forstår dig godt det er nederen når man fx. Skal dyrke sport.
Men jeg ville mene det er en fordel hellere for store end for små. Men husk du er perfekt ligegyldigt hvordan du ser ud.

Håber det hjalp lidt

  • Matilde, Pige, 13 år

Jeg er ikke pige så jeg ved ikke alt om at have bryster. Men jeg kan fortælle dig at alle drenge næsten godt kan lide store bryster. Og ser det meget attraktivt for en pige. Og jeg synes overhovedet ikke du skal være ked af det.

Min tvillingesøster har små bryster og det er hun rigtig ked af. Og de eneste jeg tror hun er tryg ved at klæde om foran er mig og vores forældre. Hun tør ikke engang så noget som at klæde om efter idræt. Det er selvfølgelig ikke så godt men det er bare for at sige at jeg tror flere piger vil have store end små bryster. Og man skal have det godt med sine bryster lige meget om de er store eller små.

Håber jeg kunne hjælpe ❤️

  • A, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat