Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stor pik

Hej

Jeg har en kæmpe pik

den er 20 cm

Er lidt bange for sex

pga. min pik

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Du skal bestemt ikke være bange, din pik er jo som den er. Men mange piger ville nok blive glade hvis du “advarer” dem lidt på forhånd. Altså siger at du forresten nok har en pik der er lidt større end andres eller lader dem lege lidt med den inden I på et tidspunkt skal have samleje. Det er rart for pigen at kende størrelsen på forhånd, ikke fordi hun ikke kan tage den for pigers hul kan virklig udvide sig meget. Men så at hun måske kan tage sine forholdsregler. Måske vil hun gerne være ekstra våd inden indføring eller hun vil måske gerne bruge noget glidecreme. Men du må endelig ikke holde dig tilbage for sex, pigerne bliver bestemt ikke sure på dig!

  • Amanda, Pige, 16 år

Det er ikke noget problem nogen piger er bare glad for det hvis en dreng har en stor pik og man skal have sex med personen jeg har selv en stor pik og de fleste jeg har haft sex med har nydt det😉

  • Dreng, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat