Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Boobs

Hej

Når mig og min kæreste har sex

så tager jeg ikke min bh af

fordi jeg ik selv kan lide mine bryster.

Han siger ikke “ hvorfor tager du ikke din bh af “

han er meget sød og lader mig bestemme.

Men skal man tage bh af når man har sex eller?

Plz hjælp

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Nej det behøver man slet ikke. Sex handler jo om at nyde øjeblikket sammen. Og hvis man ikke selv nyder det, så er der jo ikke meget pointe i det. Men jeg kan også godt forstå hvis din kæreste er nysgerrig på din krop og det er jo noget i kan snakke om, så i begge kan være enige i hvad der er bedst for jeres sexliv. Det er helt forskelligt hvad folk kan lide og hvad man selv er tilpas med. Så længe at det føles godt og man ikke er utilpas, så gør man det rigtigt.

  • S, 19 år

Nej, det bestemmer du helt selv. Man skal bare gøre det man føler sig bedst tilpas med. Og dejligt at din kæreste er helt cool med det. Jeg var selv meget blufærdig i starten og havde en lang t-shirt på til under knæene og sokker på. Så følte jeg mig beskyttet. Men efterhånden lærte jeg at være afslappet omkring det og så røg sokkerne og til sidst t-shirten så jeg var nøgen. I øvrigt er det dejligt at få æltet sine bryster under sex så hvis du engang føler dig ok med at smide bh’en så er der altså også fordele ved det.

  • anonym, Pige, 16 år

Det behøver man bestemt ikke. Jeg er helt sikker på at han respecterer dine grænser, og at han bare bekymrer sig om dig. Jeg er dog sikker på, at HAN i hvert fald godt kan lide dine bryster siden han går og spørger sådan efter dem🤣 Du skal sgu ikke være ked af, hvordan dine bryster ser ud. Sæt dine grænser, være tryg men vid også, at han helt sikkert ikke dømmer dig for dit udseende på den måde, du frygter.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat