Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spørgsmål omkring forhudsforsnævring

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft det samme problem og er blevet omskåret så hele mit penis hovedet er blottet. Jeg følte det var pinligt i starten at være omskåret men har det godt med det idag.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Man kan blive opereret for det og det skal jeg til Marts. Det kan både gøres med lokal bedøvelse som jeg skal eller fuld narkose hvis det er det man vil. Det tager 15 min så er det overstået. Man kan også få en krem men det hjalp ikke på mig.

Held og lykke med de nedre regioner

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej N,
Jeg har fuldstændig samme problem. Den største hjælp er hos din læge. Jeg skulle først lige tage mig sammen til at ringe til lægen men da jeg havde fået det sagt var det så rart. Jeg har fået en creme som skal smøres på forhuden hver morgen og aften, det er lidt svært og lidt grænseoverskridende. Hvis man nu skulle hen og blive omskåret er det heller ikke så slemt tænker jeg.

  • ukendt m, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat