Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spørgsmål ang sex

Hej, jeg er en dreng, jeg er bange for hvad min kæreste vil sige til min tissemand, når vi nu skal have sex.

Jeg har ingen idé om hvad der kommer til at ske.

Den er en 13-14 CM i stiv.

– Jeg vil helst læse flere svar end “snak med hende om det…”

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig 🙂
Jeg tænker at siden du spørger, at du måske frygter at hun synes den er lille? Du skal vide at den størrelse du har nu, er meget normalt, en fuldt udvokset penis ligger mellem 12-18 cm.

Husk på at du er kun 14 år, og du udvikler dig frem til de 18-21 år, så størrelsen kan sagtens ændre sig, og uden at kunne være til meget hjælp, så ville du nok ende ud med et resultat der er mellem det du har nu, og 6 cm større når du er færdigudviklet.

Jeg synes ikke du skal være bange for hvad hun siger, kan hun lide dig, så tager hun dig som du er, og hun har sagt ja til hele pakken. og så er det lige meget om, man har en stor eller lille penis, men du kan jo snakke med hende om det, hvis det kan gøre dig mere tryg.

Håber du kunne bruge mit svar til noget, og at du fik lidt mere viden. <3

  • Lytteren, Pige, 18 år

Hej dreng,
For det første, så ser du ud som du gør, og det kan der ikke laves om på; du skal lære at acceptere din egen krop, og tro på at du er god nok som du er. For det andet, så er jeg overbevist om, at størrelsen på din penis ikke vil være hvad der fylder mest hos din kæreste under sexakten; det vil være følelserne for dig, og den oplevelse I får sammen. Personligt har jeg selv været fuldstændig ligeglad med størrelserne på mine kæresters penis. Det som har gjort sex med dem til gode oplevelser for mig, har været følelserne som lå i selve akterne.

Sidst vil jeg lige påpege, at de fleste piger faktisk går med lignende bekymringer optil deres første gang; f.eks. bekymringen om at have store eller flotte nok bryster. Det er blevet en meget udbredt bekymringen nu om dage, i takt med at udseendesideelerne fylder mere.

Jeg håber, at du kan bruge svaret til noget. Tusinde gange held og lykke med det hele!

p.s.: bær den med selvtillid. 😉

  • Amalie, Pige, 19 år

Jeg har stået i samme situation med mine bryster. Engang troede jeg at min kæreste ville påpege at de ikke var lige store men det gjorde han ikke. Derfor tror jeg heller ikke at hu ligger særlig meget mærke til størrelsen på penis. Det er jo forskelligt fra dreng til dreng Hvad størrelsen er.
Håber du kunne bruge det.

  • Louise, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat