Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spinkel men store bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Syntes ikke du skal endre dit tøj. For du skal gå I det du kan lide, og føgle dig tilpas i. Men vis du føgler dig tilpas i mere løse trøjer skal du gå i det. Men jeg tror du skulle prøve at kigge på din mor. For du ville jo nok ende ud med lidt det samme. (tænker jeg)

  • ., 14 år

Nogen gange skal man hellere lytte efter andre end sig selv. Jeg er selv slem til det. Jeg synes fx jeg har en megastor røv, alt for stor! Lige meget hvor meget sport jeg dyrker så blir den ved med og være lige stor. Ja den vokser jo nærmest af det! Det eneste jeg ser i spejlet er min alt for store røv og det har også gået mig på lissom ved dig. Men nu er jeg begyndt at lytte til andre. Mine veninder siger den er lækker og drengene klasker den og det gjorde de vel ikke hvis de ikke fandt et eller andet godt ved den? Så nu er jeg begyndt at lytte til de andre i stedet for og blame mig selv hele tiden. Og det hjælper faktisk. Jeg er sikker på dine veninder har ret når de sir dine bryster er sexy. Tro på dem, elsk dine bryster. Sådan er jeg begyndt og sige til mig selv.

  • L, Pige, 14 år

Hej med dig.
Jeg er selv en pige med kurver, og jeg er også meget træt af at høre fra folk, at de ville ønske det var dem osv..
Det er helt vildt forskelligt hvordan individuelle kroppe ‘lagrer’ fedt; som du måske har hørt før, så har nogle piger fx det problem, at når de træner, så bliver brysterne mindre frem for maven, hvor de gerne ville have det væk fra. Puberteten kan muligvis også være en årsag.

Det jeg prøver at sige med det er, at det er helt normalt, folk har forskellige kropstyper. Mit råd er, at du skal eje det i stedet for at ønske dig noget andet.

Derudover vil jeg bare fortælle dig, at absolut alle har deres usikkerheder, og langt de fleste er så optagede af deres, at de ikke lægger mærke til andres.

Håber mit svar kunne hjælpe dig <3

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat