Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Spg- Mest til drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige
Helt biologisk får drenge en stiv pik når blod strømmer dertil. Men mere til dit spørgsmål er det forskelligt hvorfor man får stiv pik. Det kan være man bliver tændt eller det kan være helt tilfældigt som fx midt i timen. Det er også meget normalt for en person med pik at de vågner op med stiv pik.

  • Rikke, Pige, 16 år

Fedt du skriver ind. Så kan vi også få lov og understrege at vi altså ikke kan gøre for det når vi får boner! Det er som om nogen piger tænker at vi er klamme så, men vi kan altså virklelig ikke kontrollere det. Pikken lever sit eget liv og kan pludselig blive stiv, måske af ingenting måske fordi man ser eller tænker noget frækt. Jeg kan godt li at gå med fodboldshorts når det er godt vejr og der kan det jo tydligt ses, jeg ved det godt! I piger har det jo nemmere for vi kan jo ikke se når I blir våde, tihi!

  • anonym, Dreng, 14 år

Det kan være af mange grunde, hvis jeg får det i skolen er det mest fordi jeg skal tisse vildt meget. Men det er forskelligt for person til person

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat