Brev

Sove nøgen?

Jeg har lige prøvet og sove nøgen for første gang.

Det var virklig skønt.

Men jeg er jo også lidt nervøs for at mine forældre skal opdage det.

Så vil de måske synes jeg er mærkelig.

Er der nogen af jer der har prøvet det

og er i blevet opdaget af jeres forældre eller søskene?

Har i fortalt det til nogen?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har det på samme måde. Er pinlig over hvis min familie nu skulle opdage jeg sov nøgen. I stedet gør jeg det at jeg sover kun med en lang t-shirt og uden underbukser. Så kan jo ikke ses at jeg er bundløs hvis jeg skal op og tisse eller ha vand eller noget. Det er rart med luft til skede og numse. Allerhelst ville jeg jo sove helt nøgen men det her er så den næstbedste løsning for mig.

  • Mie, Pige, 14 år

Hej jeg sover tit nøgen jeg synes det er dejligt og man sover bedre det er helt normalt og bare tag dine underbukser på når du skal tisse og så er alt fint

  • Anonym, Dreng, 13 år

Jeg ville Også rigtig gerne sove nøgen derhjemme og er lidt sur på mig selv fordi jeg ikke tør. Men er simpelthen bare for bange for at mine forældre eller søskende skal opdage det. Det ville jeg altså være pinlig ved, kan ikke rigtig forklare hvorfor. Men har et par gange overnattet hos en dreng og der har jeg selvfølgelig sovet nøgen.

  • Genert pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat