Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små klunker

Hej, jeg er en dreng på 13 år,

når jeg bader med drengene til idræt

griner de altid af min størrelse på klunkerne,

hvad skal jeg dog gøre?!

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 13
Du skal sige stop, eller tale med Dine forældre om det, jeg ved godt det kan være akavet, men jeg sikker på det nok skal hjælpe dig igennem! Hvis ikke det hjælper så kan du spørge din Aller bedste ven, i din klasse, om han/hun måske vil hjælpe med at sige at du ikke kan lide det, jeg ved godt det måske er lidt akavet og spørge en pige om hjælp med det, men jeg sikker på at hun vil hjælpe, hvis din bedste ven er en pige! Men jeg tænker også dine bedste ven/dreng vil hjælpe dig, måske så har nogen af dine andre venner det på samme måde uden du ved det!
Held og Lykke
Kh mig

  • Den hjælpsomme pige!:), Pige, 12 år

Hej dreng på 13 år.

Sig at du ikke syntes om det og at du er usikker på dine klunker. Og hvis de bliver ved så grin igen.

  • Pige der selv har prøvet det, Pige, 14 år

Jeg kan godt se at det mega træls og sådan noget men har du sagt det til en lære og nej når man siger det til en lære eller til en voksen er man ikke et lille barn og det er der så mange der tror men det skal du bare vide det er du ikke hvis du gøre det og du skal blive ved ikke bare en gang for tror mig de stopper ikke kun ved en gang og hvis du bliver sur når de gør det bliver det ved fordi de syntes det er sjovt når du reagere men du skal ikke lytte til dem syntes bare du skal være dig selv og ikke andet men jeg ville råde dig til at sige det til en voksen! 🙂

God dag!

  • E, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat