Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år.

Alles kroppe er forskellige nogen er lidt større end andre nogen er lidt mindre end andre. Din krop er så perfekt som den er.❤️ Om du har store bryster eller små er fuldstændig lige meget, skid hul i dem der kommenter på det, selvom de menere det for sjovt. Du kunne eventuelt tale med en voksen om det vis du ikke har det godt med din krop fx din mor når hun også har små bryster. Du kunne fx spørger “hvordan havet du det da du havet små bryster” “drillet folk dig” “havet du det dårligt med dine bryster”. Men ellers husk alles piger kroppe er forskellige også drengs. Fx jeg tænker hele tidne på om jeg er tyk om folk tænker på ej hvor der hun tyk ud, men lige som jeg sagde skid hul i det❤️ Du er perfekt som du er.

Kærlig hilsen Pige på 13.

  • ?, Pige, 13 år

Hvis jeg skal være helt ærlige ville jeg ønske at jeg var ‘flat-chested’ som det bliver kaldt. Jeg fatter ikke vores generation. Du er sikkert meget pæn uden store bryster du behøver ikke en gang tænke over det. Jeg bliver super misundelig over mine klasse kammerater hvis bryster ikke en gang kan ses. Tænk på det på en positiv måde.

-mvh mig

  • Anonym, Pige, 13 år

Heej dine bryster er fine som de er det kan er dine bryster vokser når du er 15 brysterne skal have ro til at vokse jeg trak i mine fordi jeg syntes de var små men nu er de okay stor og du skal da ikke tænke over dine bryster og sådan nogle ting sker når man er teenager så begynder man at miste tålmodigheden ♥️❤️dine bryster er som fugle først er de små lige pludselig flyver de fra raden

  • Hilsen✌️🥰, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat