Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster

Hej med jer.

Jeg er en pige på 15 snart 16 år,

som har små bryster.. som i virkelig små.

Jeg har altid været ked af

hvordan jeg ser ud på det punkt

når det når dertil.

De er neget små

og jeg kan knap nok passe en størrelse 75A i BH.

Alle de andre piger fra min klasse

har store bryster, udover mig.

Jeg er bange for om drenge kun går op i store

eller om de også synes at små er pæne?

Vil så gerne have at de bliver bare en smule større end de er nu!

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hey sødeste skat. Jeg er også vildt ked af mine bryster… de små men det helt okay… jeg synes bare store bryster … er flotte…. Og det ville jeg vildt gerne have … men jeg er 14 så jeg venter endnu .. de vokser nok cirka til 18-20 års alderen men det alligevel vildt forskelligt…. Vi piger skal stå sammen og huske at vi pisse lækre som vi er. Små eller store bryster …. Lange smukke ben eller at være ikke så høj! Det helt okay! Vi er som vi er og som vi er er perfekt! Husk det nu søde! Du er som du er og den du er du er præcis så god som du er! Du mere end god nok! Vi to her med små bryster … Og det forhindre os ikke i ikke at være totalt sexede og flotte. At have en god krop? Hvad er det? Ja det er dig og min krop og alles andres for en god krop er den vi selv skal synes at vi har… og det har du! Det har jeg! Det har vi alle tøser! Så…. Vi er gode som vi er …nogen drenge kan måske bedst lide små søde bryster og andre store fyldige bryster .. men de sødeste drenge er dem der kan lide pigen krop lige som den er… at hvis du for eller har en kæreste så går han ikke op i hvor store de er men at du er dig og den krop du har er den drengen/ han vil savle over fordi han er så vild med dig/ dig er en del af din krop og din krop er en del af dig og .. når man er vild med en person synes man at ens anden krop er for fræk og lækker det den kan og ! Og og OG ! Husk på… drenge er også usikre.. måske fordi deres pik er skæv:.. kan pigen lide det? Ej hvad hvis den var lige men det er de fleste nok ikke lige og … de tænke måske.. hvad hvis pigen ikke kan lide det? Kan jeg så have sex ja ja og ja ! Vi er så gode som vi er !
Husk det smukke du! Søde du! Sødeste skat! Bare tænk positivt selvom det svært ! Hey hey du ❤️❤️

  • Sara, Pige, 14 år

Man siger vist, at en drengs pik først er helt udvokset, når man er omkring de 20, og det samme gælder vist for pigernes bryster. Så der kan sagtens nå at ske noget endnu.
Derudover vil jeg sige, at jo, store bryster er sådan lidt det første “blikfang” når vi drenge kigger på jer piger, men i sidste ende betyder størrelsen på dem ingenting. Jeg har været så heldig at få lov at se en del pigers bryster og vi drenge er ret nemme at stille tilfredse, bare vi kan få lov at se jeres bryster og måske endda røre ved dem. Uanset størrelse.
For os drenge er det lidt det samme med pikken, er den nu stor nok? Er den skæv? osv. Men man finder ud af, at hverken størrelsen på pikken eller brysterne betyder noget som helst. Man er som man er, det må være godt nok.

  • Andreas, Dreng, 21 år

Små bryster er helt okay at have, ik alle drenge går op i det. Vær glad for hvordan du ser ud, det er helt okay ik at være glad for sin krop, der vil altid være noget man er utilfreds med, er heller ik glad for alt ved min krop, men gider heller ik gøre noget for det, så jeg lever bare med det som det er og ser på de gode ting på min krop

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat