Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Små bryster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

nu er jeg ikke en pige vel men altså en eller anden dag så sker det at de vokser. du skal bare have lidt toldmodighed. lyder svært i know men jeg venter stadig på en ting og ved godt det ikke er så nemt og vente en gang i mellem men det kan man desværre blive nødt til. men du skal ikke tænke på hvad andre syntes om dig fordi det er ikke deres problem at de kun vil have en pige med stor røv og bryster. du er perfekt som du er 🙂

  • n, Dreng, 15 år

Hejsa søde.
Jeg kan selv huske dengang hvor jeg var 14 år og havde fået menstruation som 12 årige, men stadig intet skete med mine bryster. I dag er jeg 18 år og jeg fortryder sådan at jeg har brugt min tid på at bekymre mig om hvad andre tænker og om jeg nogensinde får en kæreste som vil elske mine små bryster. Jeg bruger en str 75A og jeg er glad for dem. Jeg har været seksuelt sammen med nogle drenge nu og de elsker/kan li en for den man er og hvordan man ser ud. Det er faktisk begyndt at være en lille trend at have små bryster, du bliver overrasket over hvor mange fyre som faktisk finder det utrolig tiltrækkende. Jeg har mange gange overvejet af få en BFO, så jeg kunne få større bryster. Men at give +40.000 kroner for noget en mening andre har? Nej, lad vær. Man lære med tiden at andres meninger er ligegyldigt og din krop er lige præcis som den skal være! Jeg er 18 år og jeg ved godt min krop ikke er perfekt, men det er min og jeg er glad for det!

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er helt normalt at ens brystet ikke vokser så meget som man måske ønsker. Det er langt de fleste der har små bryster. Det er helt normalt at man er usikker på sig selv når man er i din alder. Du skal ikke tænke så meget på det fordi dine bryster passer til din krop og alle kroppe er smukke. Håber det hjalp at hører

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat