Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal man fortælle sin mor om barbering?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg vil selv gerne være barberet når jeg skal sove med veninder der er barberet. Det er rarest. Men har IKKE fortalt min mor det!

  • pige, 13, Pige, 13 år

Hey pige på 13
Først og fremmest skal du huske ikke at barbere dig bare fordi de andre gør det men fordi det er noget du føler dig tilpas med. Og hvis du føler dig tæt med din mor kan du sige det men det er slet ikke noget du behøver. Du kan bare sige til hende at du gerne vil barberer ben så hun kan købe en skraber osv til det og så kan du jo barbere dig begge steder. OPS det kan være rigtig svært at barbere sig for neden og det klør sindssygt et par dage efter. Og til det når i skal sove sammen så har i vel tøj på så tænker ikke det er noget

  • Hej pige 16, Pige, 16 år

Jeg er også begyndt at barbere mig pga min seksualitet, men jeg valgte så at fortælle min mor at nu barberer jeg altså. Hun var ikke just glad for det, men det er rart at man ikke behøver skjule det ved bad og toiletbesøg osv. Har det okay med at hun ved det. For hun ved jo ikke hvorfor.

  • Just me, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat