Brev

SKAL man bruge bh?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er selv 14 og har mellem bryster altså de er der men det er ikke noget at råbe hurra for haha:) Jeg synes overhovedet ikke at du skal få med bh hvis du ikke vil. Du kan evt. bare finde en bomuldstop fra Bilka eller en sød bralette. Det gik jeg selv med inden mine bryster voksede. Men det synes jeg egentligt heller ikke du behøves hvis det med dine brystvorter ikke irriterer dig. Jeg har selv nogle veninder hvor man også tit kan se deres brystvorter og alle er mega ligeglade. Bare gør det du er tilpas med

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat