Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal man barbere sig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg startede med at barbere mine ben lidt efter jeg var blevet 12 og jeg gjorde det endelig bare uden at spørge min mor fordi jeg er typen som slet ik kan snakke om noget uden det bliver akavet men ja er så 13 år snart 14 år nu og tror stadig ik helt min mor ved det men man skal også huske at når man først har gjordt det så vokser ens hår ud på sådan en stikkene måde vis det giver mening så måske var det også en ide at vokse ens ben selvom det godt kan gøre lidt ondt

  • Den der pigeee, 16 år

Jeg forstår dig godt. Det kan virke vildt irriterende med de hår, selvom det er hlet rigtigt at de beskytter fx skeden. Men også okay du gerne vil ha dem væk. Også helt fair du ikke gider snakke hår med din mor, det blir let akavet. Jeg gør det heller ikke. Men køb dig en god skraber fx i Matas. Få evt. en veninde til at gå med dig. Og så kan du skrabe hår væk når du alligevel er i bad. Køb evt. noget babyolie eller noget og smør dig med. Du kan også google det.

  • pigen xy, Pige, 15 år

Hej jeg er 12 babberer mig under armene og min eben siden når vi har idræt synes jeg også det ikke er så pænt med lange hår på benene så forstår dig 100p

Hvis du skla barbere dig forneden synes jeg du skal snakke emd din mor som nok selv har prøvet det

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat