Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg sige det??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synde det går an på hvor tæt du er med dine veninder. Da jeg fik det fortalte jeg det til min veninde og ingen andre fra min skole. Hun syndes slet ikke det var mærkeligt, og jeg kan ikke se hvorfor dine venner ville syndes det. Menstruation er noget der sker for ALLE kvinder, så der er ikke noget du skal bekymre dig om.

Så længe det er nogen du stoler på er jeg sikker det nok skal gå fint.
Mvh mig 🙂

  • JegErBareEnPige, 14 år

Hej pige
Jeg er selv 13 og fik min mens for ca 6 måneder siden. Dengang fortalte jeg det til mine to bedste veninder som kender mig bedre end nogen anden. Jeg fortalte det ikke til mine andre veninder indtil for ca 2 uger siden. Vi skulle på tur men jeg skulle skifte bind så jeg sagde bare at jeg lige skulle skifte bind inden vi gik. De spurgte bare normalt om jeg så havde fået min mens hvilket jeg sjovt nok havde og så har der ikke været så meget andet end at de nu ved det. Jeg stoler på dem så derfor sagde jeg det og det syntes jeg også at du skal gøre på et tidspunkt når du føler dig klar og hvis du stoler på dem. Håber det hjalp<3

  • Anonymous, 13 år

Bare sig det til dine venner, det er helt normalt.

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat