Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skæv pik

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Min pik er selv skæv, det er fuldstændig normalt og giver ikke problemer nogen ville se det som et plus at den kan komme ind steder andre ikke kan komme ind

  • E, Dreng, 16 år

Du skal overhodet ikke være bekymret. Faktisk har jeg læst et sted at det er de færreste drenge der har en helt lige pik. Jeg har jo også selv set nogen pikke og de kunne da både pege den ene og den anden vej. Og du skal ikke være nervøs for sex. Om den så er aldrig så skæv kan den nemt puttes op i skeden. Tænk i øvrigt på at din første pige vil være lige så nervøs som du er ved at du skal se hende naked. Vi gør os alle mulige bekymringer over vores bryster og numse og kønslæber osv. Det tænker vi meget mere over når vi skal igang end hvordan drengen ser ud. Cheer up!

  • Tulip Girl, Pige, 15 år

det skal nok gå min bror det er nemmer og ramme deres g-punkt

  • Jeg har dig bror, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat