Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sindsygt nemt rød i hovedet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej pige på 14 år.
jeg har samme problem og vær ikke bange for hvad folk siger gør det til en joke og tag det ikke personligt når folk siger du er rød i hovedet.

  • pige 12 år, Pige, 16 år

jeg bliver selv rigtig nemt rød i hovedet fx når jeg bliver flov og nervøs jeg kun 11 og har døjet med det i et stykke tid nu jeg syndes du skal spring op og falde ned på det de andre siger ved det er svært men jeg gøre det ogs folk siger bland andet også til mig du ligner en tomat og du ligner den røde tus jeg bliver ked af det inden i men jeg syndes du skal prøve at tænke på noget andet

  • Anonym, Pige, 11 år

hejjj. Kender det godt.. Når folk spørger mig hvorfor jeg er rød i hovedet siger jeg bare: “det ved jeg ikke helt…?” eller: ” JEG GLOR PÅ MIT CRUSHHHH” så er der ik nogen der spørger om mere end hvem det er.

  • anonymt navn.. men det starter med J, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat